Το γκαράζ είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο μέρος του σπιτιού, για την αποθήκευση των αυτοκινήτων σας, τη δημιουργία εργαστηρίου και για την αποθήκευση ατελείωτων πραγμάτων από τον αθλητικό εξοπλισμό μέχρι χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γι’ αυτό χρειάζεστε μια μεγάλη πόρτα γκαράζ – για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εύκολη πρόσβαση στο γκαράζ και να βεβαιωθείτε ότι τα υπάρχοντά σας είναι ασφαλή. Μια εξαιρετική και δημοφιλής επιλογή είναι η γκαραζόπορτα ρολό. Εδώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σύμφωνα με τις εταιρείες ασφάλειας και προστασίας. Συζητήστε με έναν εμπειρογνώμονα γκαράζ από μια εταιρεία ασφάλειας και προστασίας αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να ψάχνετε για την καλύτερη πόρτα για εσάς!

  • Χειροκίνητες γκαραζόπορτες. Το ρολό της γκαραζόπορτας είναι κατασκευασμένο από επιχρισμένο χάλυβα και αυτό κυλάει πάνω-κάτω για να σας παρέχει πρόσβαση στο γκαράζ. Αν το χειρίζεστε χειροκίνητα, απλά χρησιμοποιήστε ένα κλειδί για να το κλειδώσετε ή να το ξεκλειδώσετε και να το σηκώσετε ή να το τραβήξετε χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη λαβή. Σύμφωνα με τις εταιρίες ασφάλειας και προστασίας αυτός ο τύπος ρολού ασφάλειας είναι μια εύκολη επιλογή αν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και εάν σας ενδιαφέρει η απίστευτα μικρή συντήρηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγχετε και να καθαρίζετε τα αξεσουάρ περιστασιακά και η πόρτα θα βρίσκεται στη θέση της για χρόνια και ζαμάνια.
  • Ηλεκτρικές γκαραζόπορτες. Η εναλλακτική λύση σε ένα χειροκίνητο ρολό είναι αυτό που έχει αυτοματοποιηθεί. Αυτό γίνεται γενικά με τη σύνδεση ενός μικρού κινητήρα που ελέγχει τη λειτουργία της πόρτας. Ο κινητήρας ενεργοποιείται από ένα απλό τηλεχειριστήριο που είναι κωδικοποιημένο έτσι ώστε να ανοίγει μόνο τα ρολά ασφαλείας σας. Ο κώδικας σημαίνει επίσης ότι κάποιος άλλος με τηλεχειριστήριο πόρτας γκαράζ δεν μπορεί να έρθει απλά και να ανοίξει την πόρτα σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου  για την ασφάλεια. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφάλειας που σας παρέχουν οι εταιρείες ασφάλειας και προστασίας για τα αυτόματα ρολά μιας ηλεκτρικής γκαραζόπορτας είναι ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική δέσμη που καλύπτει το πλάτος της πόρτας. Αν κάτι περνάει από την ακτίνα καθώς κλείνει η πόρτα, η ακτίνα θα αντιστρέψει την πόρτα έτσι ώστε να ανοίξει ξανά. Αυτό είναι ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας ώστε η πόρτα να μην κλείσει πάνω σε παιδιά, κατοικίδια ζώα, ποδήλατα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να παρεμβάλλεται.

Οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται στα αυτοματοποιημένα ρολά μιας γκαραζόπορτας είναι πολύ αξιόπιστοι και δεν απαιτούν πάρα πολύ συντήρηση. Σύμφωνα με τις εταιρείες ασφάλειας και προστασίας, πιθανότατα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε τα αξεσουάρ περιστασιακά και να αλλάζετε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο! Τα αυτόματα ρολά της πόρτας γκαράζ είναι δημοφιλή λόγω της πρόσθετης ευκολίας που προσφέρουν – μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητο, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βραχείτε. Φυσικά, τα αυτόματα ρολλά γκαραζόπορτες μπορούν να λειτουργήσουν χρησιμοποιώντας μόνο ένα κλειδί στην περίπτωση διακοπής ρεύματος ή αν κάτι πάει στραβά με την πόρτα, έτσι ώστε να μην μείνετε ποτέ χωρίς πρόσβαση στο γκαράζ σας!

Οι εταιρείες ασφάλειας και προστασίας είναι εδώ για να σας παρέχουν προσωποποιημένες λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Συνολικά οι εταιρείες ασφάλειας και προστασίας σας βοηθούν να προστατέψετε το σπίτι σας ή το κατάστημά σας. Διαθέτουν προϊόντα σε πολλές παραλλαγές και χρώματα που όχι μόνο προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, αλλά και αξιόπιστη προστασία κατά της κλοπής και του θορύβου. Επιπλέον, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον άνεμο και το κρύο.

Μοιράσου το, αν σου άρεσε...Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr